top of page

BAMBOLINA

 

Pasma: galgo

Spol: samička

Barva: tigrasta

Ocenjena starost: 5 let

bambolina_5 (Mittel).jpeg

Bambolina je lepa in iskriva galga. Trenutno se nahaja v zavetišču Scooby Medina del Campo. Prostovoljci Pet Levrieri, ki so obiskali zavetišče, jo opisujejo kot družabno, zelo simpatično in igrivo psičko.

 

Je ena od tistih galgov, ki so del svoje življenjske poti žal prehodili z galguerom, vendar pa so kljub temu ohranili empatičen in sladek značaj. Svoje preteklo življenje je uspela pustiti za seboj in zdaj z velikim upanjem zre v prihodnost. Videti je, da ni izgubila zaupanja v ljudi.

 

Bambolina (v prevodu »lutka«) je prelepa s svojim majhnim obrazkom, na katerem izstopajo bistre očke. Z njimi zna pokukati v globino človeške duše. Prostovoljci so jo opazovali tudi v zunanji ogradi; s psi se na splošno dobro razume, med njimi se giblje veselo in igrivo.

 

Kmalu pričakujemo nov obisk italijanske ekipe v Španiji, zato smo v pričakovanju novih fotografij in video posnetkov, med drugim tudi, kakšen odnos ima do muck. Med tem pa čudovita Bambolina čaka na svojo pomembno priložnost za boljše življenje.

Posodobitev, 12. april 2024.

Prostovoljci Pet Levrieri so Bambolino spoznali med obiskom španskih zavetišč in jo opisali kot veličastno galgo – družabno, ljubečo, samozavestno.

 

Na sprehodih mirno sledi vodniku, čeprav jo zanima vse okoli nje. Je uravnoteženo in veselo bitje.

Pri preizkusu z mucami do njih ni pokazala nestrpnosti, zato menimo, da bo ob primernem začetnem uvajanju lahko živela z domačo muco.

 

»Lutka« je res lepa hrtica, z očmi, polnimi ljubezni, ki presune srce vseh pred seboj. Njeno veliko upanje je, da jo bo ob prihodu iz Španije pričakala ljubeča in spoštljiva družina.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku maja 2024.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Sprehod
Z muckami
galga BAMBOLINA
bambolina_09 (Mittel)
bambolina_05 (Mittel)
bambolina_07-scaled
BAMBOLINA_GALGO_03
bambolina_10-scaled (Mittel)
bambolina_08 (Mittel)
bambolina_06-scaled (Mittel)
BAMBOLINA_GALGO_02
bambolina_11 (Mittel)
bambolina_07-scaled (Mittel)
BAMBOLINA_GALGO_04
bambolina_02 (Mittel)
bambolina_04-scaled (Mittel)
BAMBOLINA_GALGO_02
bambolina_03 (Mittel)
BAMBOLINA_GALGO_01
bottom of page