LUKE

 

Pasma: greyhound

Spol: samček

Barva: črna

Višina: 70 cm
Datum rojstva: 10. april 2021

luke-2.jpeg

Luke je ljubeč najstnik, ki osvaja s svojo nežnostjo, razpoloženostjo in z dobrodušnostjo.

 

Rad je z ljudmi, se nanje opira in išče njihovo družbo. Zaupa tistim, ki jih ima rad. Pusti se voditi in očitno je, da išče osebo – vodjo, ki ga bo spremljal med odkrivanjem sveta in bo Človek njegovega življenja za vedno.

 

Luke je zelo ljubeč – išče in ceni človeški stik in božanje. Za pozornost pa ne tekmuje: če jo dobi, v njej uživa, sicer pa zna počakati, da pride na vrsto.

 

Otroci ga ne prestrašijo, prav nasprotno, prijetno ga privlačijo in do njih kaže potrpežljivost. Res je zelo dober z njimi. Počuti se kot enak med enakimi – drug drugega razvajajo, si med seboj delijo prigrizke in se skupaj sproščajo.

 

Privlačijo pa ga tudi drugi psi. Rad jih srečuje, spoznava in komunicira z njimi. Z njimi rad teče in se igra. Je družaben, razume se z vsemi psi iz zavetišča LAW, ne glede na pasmo in velikost. Kaže, da je primeren za družbo, prijateljevanje in sobivanje z majhnimi psi. Približa se jim, jih povoha, išče medsebojni stik, vendar je pri tem ostaja vljuden.

Obožuje sprehode, saj je to zanj izkušnja, polna zanimivih dražljajev: vonjav, zvokov, ljudi, drugih psov in živali. Hodi poleg vodnika, ne da bi vlekel ali se prestrašil mimoidočih, novosti iz okolja ali drugih psov. Srečevanje z drugimi psi mu gre zelo dobro.

Lahko živi kot pasji edinec.

 

Na preizkus z mačkami še čakamo.

Prevoz v Slovenijo možen v začetku novembra 2022.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Ob prihodu
greyhound LUKE
luke-adozione-levrieri-greyhound-1
luke-adozione-levrieri-greyhound-5
luke-adozione-levrieri-greyhound-2
luke-adozione-levrieri-greyhound-4
luke-adozione-levrieri-greyhound-3