ROSIE

 

Pasma: greyhound

Spol: samička

Barva: modra tigrasta in bela

Višina: 64 cm
Datum rojstva: februar 2021

rosie-adozione-levrieri-greyhound-4.jpeg

Predstavljamo vam Rosie, mlado damo z brezmejno in nalezljivo željo po življenju – tistem pravem, lepem in nikakor ne po tistem, ki ji je bilo dano ob rojstvu.

Rosie ni izgubila svoje samozavestne narave in želje, da brez pomislekov zaupa ljudem. Verjame, da še vedno obstajajo ljudje, ki so pozorni, ljubeči in razumevajoči in niso pohlepni izkoriščevalci.

Ohranila je svoj živahni  značaj, pripravljena je uživati ​​v vsaki malenkosti in pokazati svojo vedro in igrivo plat. Prosi le za to, da se lahko svobodno izraža v družini, se v njej počuti zaščiteno, dobrodošlo, ljubljeno in končno varno. Rosie ima ves potencial, da čez čas postane nasmejano, prijazno, vodljivo in očarljivo dekle. Vsak, ki jo spozna, se že sedaj zaljubi vanjo.

Je zelo radovedna, novosti sprejema brez prevelikih strahov in z željo po odkrivanju in raziskovanju. Je tudi zelo dojemljiva in se hitro nauči, pri čemer s pridom uporablja lastne izkušnje.

Z ljudmi, ki pridobijo njeno zaupanje, je zelo ljubeča, išče telesni stik in ceni razvajanje. S svojim človekom si zelo želi vzpostaviti zdrav, globok in konstruktiven odnos. Tudi sicer se rada druži z ljudmi, zato se nikoli ne odreče srečanju in spoznavanju z novimi ljudmi; približa se jim z mahajočim repom, s čimer pokaže svojo ljubkost in družabnost.

Rosie lahko postane prijetna družba za igro in dogodivščine tudi za najmlajše, saj je do njih občutljiva in potrpežljiva, pa čeprav se mali prijatelji včasih do nje vedejo neprimerno. Na splošno ima rada otroke, a ko potrebuje mir, se odpravi stran in ​​poišče zavetje na svoji blazini.

Tudi do drugih psov se obnaša vljudno. Je družabna in pripravljena na srečanja, celo na igro, v skupinskih situacijah pa postane ustrežljiva in sposobna obvladovati morebitne konflikte.

Rada teče, kar je razvidno iz videa, vendar brez konkurence. Popolna svoboda v vrtoglavem diru je zanjo čista sreča.

V svoji kletki ostaja mirna, saj dobro obvladuje osamljenost. Lahko pa živi tudi z drugimi psi, tudi majhnimi.

Rada hodi na sprehod, saj je zunanje okolje nenehen vir zanimivih dražljajev: vonjav, zvokov, ljudi in drugih psov in živali. Vse to je za Rosie edinstvena in privlačna izkušnja. Na povodcu ne vleče in se zlahka pusti voditi; vedno išče pogled vodnika, saj si želi njegove potrditve.

Vonjanje, raziskovanje ali preprosteje preživljanje časa v družbi izbranega človeka, uživanje v trenutkih popolne sprostitve, začinjenih s toplim valom prijetnega razvajanja. Si sploh lahko želi še kaj več?!

Prevoz v Slovenijo možen v začetku novembra 2022.

V iskanju doma

 

Informativni vprašalnik za posvojitelje

Svoboda v teku
greyhoundica ROSIE
rosie-adozione-levrieri-greyhound-5
rosie-adozione-levrieri-greyhound-6
rosie-adozione-levrieri-greyhound-4
rosie-adozione-levrieri-greyhound-3
rosie-adozione-levrieri-greyhound-1
rosie-adozione-levrieri-greyhound-2